Bedrijfscoaching
Contact


Links


Nieuws
Home

Wilskracht


Diensten

Klant specifiek

  Missie


Info@wilskracht-coaching.org

`06-515 64 663`
Ervaring met WilSkracht door een bedrijf:

Ik ben teamleider binnen een groot bedrijf. Met mijn team zit ik binnen een afdeling met meerdere teams. Het is een drukke afdeling die goeie service wil verlenen aan onze klanten. Mijn team bestaat uit 15 mensen en als teamleider zorg ik ervoor dat zij de juiste werkzaamheden verrichten en daarnaast heb ik ook zelf veel opdrachten om op te pakken.

Op een gegeven moment merkte ik dat mijn medewerkers het heel druk hebben en ik ook en niet meer echt inzicht hebben in het doel van de afdeling. Zelf ben ik daar ook verder niet meer mee bezig geweest.

Gelukkig heb ik op tijd contact gehad met Margaret Jaspers van WilSkracht om ervoor te zorgen dat er weer duidelijkheid is gekomen voor mijn medewerkers.

Margaret heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers het negatieve hebben kunnen loslaten. Zij hebben inzicht gekregen dat er ook veel positieve en goede werkzaamheden zijn die zij uitvoeren. Dit is een goede basis geweest om tijdens de workshop een stap te zetten voor wie zij nu werken en welke acties er opgepakt kunnen worden om dit nog beter te gaan doen.

WilSkracht heeft ervoor gezorgd dat er voor mijn medewerkers weer een duidelijk doel is om te werken, zij weer beter kunnen samenwerken, er duidelijkheid is wie wat doet zodat er geen dubbele werkzaamheden plaatsvonden, er duidelijke acties zijn om de afdeling nog beter neer te zetten. WilSkracht heeft ook een mooi A4 gemaakt voor mij met missie en acties die ik duidelijk en met dank aan mijn management heb kunnen bespreken.Verhalen geven

vrijheid en zinvolheid

aan het denken!

Nieuws